Select Page

INTERIOR  HAARLEM

project: INTERIOR x HAARLEM

status: design

program: residential

NL Een van onze projecten in Haarlem. Deze woning heeft een uitdagende plattegrond qua vorm. Met een aantal ingrepen wordt een zo groot mogelijk ruimtelijk effect bereikt. Door de keuken, welke overloopt in een werkplek, over de volle lengte van het huis te plaatsen lijkt de ruimte groter.

Door een grote spiegel achter de keuken ontstaat er meer diepte en speelse zichtlijnen. Ook de eettafel volgt de vorm van de ruimte.
Door de zichtlijnen, licht, materiaalgebruik en grote gebaren ontstaat een ruimtelijke leefruimte. De geïntegreerde plantenbak zorgen voor een leuk effect en een natuurlijke afscheiding tussen werkplek/speelruimte.

ENG more information coming soon 

design: MxM architecture + design

 

error: copyright MxM - architecture+design