Select Page

RESTAURANT  HARBOUR

project: RESTAURANT x HARBOUR

status: ID (in development)

program: restaurant

NL Het ontwerp voor het nieuwe restaurant in het havengebied van Geldermalsen. Het gebied kent twee belangrijke stedenbouwkundige assen: de doorkijk door het park van het centrum naar de Linge en de boulevard die van de Heemtuin naar het park loopt. De assen worden in het ontwerp als het ware samengevoegd met de Linge. Het is een heel open en licht ontwerp zodat er steeds een natuurlijke overgang van binnen naar buiten en andersom is. Het ontwerp past bij de omgeving in het park en de haven. Het gebouw heeft een eigentijdse en duurzame uitstraling. Ook de rivier de Linge komt visueel terug op en in het gebouw. De houten gevel en de groene loper over het gebouw zorgen voor een unieke uitstraling.

ENG The design for the new restaurant in the harbor area of Geldermalsen. The area has two important urban axes: the view through the park from the center to the Linge (local river) and the boulevard that runs from the Heemtuin to the park. The axes are, as it were, merged with the Linge in the design. It is a very open and light design so that there is always a natural transition from inside to outside and vice versa. The design enhances the environment in the park and the harbor. The building has a contemporary and sustainable appearance. The river Linge is also visually reflected on and in the building. The wooden facade and the green axes over the building provide a unique appearance.

design: MxM architecture + design

gross floor area: 246 m2

 

error: copyright MxM - architecture+design